More than sensors+automation
Søg

JUMO Nyhedsbrev

Nyhedsbrev registreringsside
Med JUMO Nyhedsbrev er du altid opdateret.

JUMO-nyhedsbreve informerer dig om aktuelle højdepunkter, nye produkter, spændende applikationer og interessante hvidbøger som optakt til en begivenhed som en fagmesse. Afhængigt af hvilke emner du tilmelder dig, vil du modtage forskellige nyhedsbreve. Det nøjagtige antal afhænger af antallet af emner. Udfyld venligst følgende felter og send tilmeldingsblanketten. Når vi har modtaget dine oplysninger, sender vi dig et bekræftelseslink pr. e-mail for hver type nyhedsbrev. Så snart du klikker på linket, vil du modtage vores nyhedsbrev indtil det tilbagekaldes. Når du modtager hvert nyhedsbrev, har du mulighed for at se dine gemte oplysninger og afmelde abonnement på nyhedsbrevet.

Vi vil gerne henvende os til dig ved navn i vores nyhedsbrev. Derfor beder vi dig udfylde alle tilgængelige felter. (Kun felter markeret med * er obligatoriske)

Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til at sende nyhedsbrevet. Der finder ingen personlig brug sted. Vi videregiver især ikke oplysninger til tredjeparter. Vi forbeholder os retten til statistisk evaluering af anonyme registreringer.